Το μέλλον στο χώρο του γυαλιού είναι η ψηφιακή εκτύπωση. Μια καινοτομία που σας δίνει τη δυνατότητα στο χώρο σας να επιλέξετε οποαδήποτε εικόνα, ακόμα και δικη σας φωτογραφία. Η ψηφιακή εκτύπωση η οποία γίνεται με laser σας εγγυάται την διάρκεια των ζωντανών χρωμάτων με την πάροδο του χρόνου.
Σήμερα με τις νέες μεθόδους ψηφιακής εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε και με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να προσφέρει μοναδικές λύσεις στην εκτύπωση γυαλιού με εφαρμογές στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.
Ποιο αναλυτικά, η εκτύπωση σε γυαλί αποδίδετε με φωτογραφική ποιότητα και έχει εφαρμογές σε διαχωριστικά χώρου, εξωτερική επένδυση ντουλάπας δωματίου, γυάλινη οροφή, επένδυση τοίχου σε μπάνια, σε ντουζιέρες μπάνιου, σε έπιπλα κουζίνας αλλά και σε επένδυση κουζίνα.
Επάνω στο γυαλί εκτυπώνουμε οπουδήποτε δικό σας ψηφιακό αρχείο καθώς επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από χιλιάδες φωτογραφίες σε μια από τις παρακάτω ιστοσελίδες φωτογραφικού υλικού :
Shutterstock
CanStockFoto
Fotolia
psifEktip1 psifEktip1 psifEktip2 psifEktip2 swan reflections swan reflections psifEktip3 psifEktip3 psifEktip4 psifEktip4 psifEktip7 psifEktip7 psifEktip10 psifEktip10 psifEktip11 psifEktip11 psifEktip12 psifEktip12 psifEktip13 psifEktip13